O nama

Radimo zajedno sa vama

Mi razvijamo rješenja za vodu širom svijeta. Postavljamo standarde u smislu inovativnosti, efikasnosti, pouzdanosti i održivosti. Kompanija smo koja svaki dan olakšava život milionima ljudi. Naša rješenja pomažu našim partnerima i korisnicima u transportu vode tamo gdje oni žele. Osiguravamo pitku vodu kako za najmanja i najudaljenija mjesta, tako i za najviše zgrade i nebodere, a istovremeno se brinemo i za odvođenje otpadne vode. Tu smo uvijek kada vam je potrebno savršeno grijanje ili hlađenje.

Our company

Naša kompanija

Inovativnost je naš brend. Održivost je naše srce. I savršenstvo nam je uvijek u prvom planu. Mi smo globalna kompanija koja se svakodnevno bavi izazovima koji se tiču transporta vode širom svijeta.

O lokalnoj Grundfos kompaniji

Doing business with us

Radite zajedno sa nama

Mi želimo dodati vrijednost onome što radite i onome što možemo uraditi zajedno. Gradimo snažne odnose sa našim poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima. Osiguravamo kvalitetne proizvode, vrhunske studije i prvoklasne komponente.

Kontaktirajte nas

We do sustainable business

Mi se brinemo

Proizvodi, ljudi i partnerstvo. Održivost je u svemu što radimo. Mi usavršavamo rješenja za vodu i želimo ih napraviti što energetski efikasnijima za opće dobro.  Vjerujemo da je to naša dužnost i obaveza.

News & Media

Novosti & Mediji

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje za nas, slobodno nas pozovite. Mi ćemo vam sa radošću pomoći. Rado dijelimo svoje priče sa medijima jer smatramo da dobre i uspješne stvari trebaju doprijeti do svih. Pozovite nas i mi ćemo rado podijeliti priče iz Grundfos svijeta sa vama.