SCALA2 - Idealan pritisak vode u domaćinstvu

Grundfos SCALA2

Idealan pritisak vode u domaćinstvu

Idelan pritisak vode u cijeloj kući u svakom trenutku

Ukoliko čitate ovaj tekst, vjerojatno imate problema sa pritiskom vode u svojoj kući. Sada napokon možete i učiniti nešto s vezi toga. Upoznajte SCALA2 – sve u jednom pumpu za podizanje pritiska koja osigurava idealan pritisak vode u svim slavinama u vašoj kući, tokom cijelog dana.

Zašto je najčešće pritisak vode loš?

Nizak pritisak vode ili pritisak koji varira u privatnim kućama je vrlo često pojava. Problemi sa pritiskom vode javljaju se za vrijeme tušranja, kod puštanja vode na slavinama, prilikom zalijevanja vrta...Problemi sa pritiskom vode mogu biti uzrokovani niskim pritiskom iz vodovodne mreže, slabim razdobljima u sistemu ili zbog vlastite povećane upotrebe vode tj. ako vam je istovremeno otvoreno nekoliko slavina (tuš, puštanje vode u toaletu, slavina u kuhinji i slavina u kupatilu). Što god bilo razlog rezultat je isti: Udobnost kuće je manja.

Upoznajte SCALA2: Idealan pritisak vode u domaćinstvu

Što god je uzrok niskog pritiska vode, mi imamo rješenje: Naša nova SCALA2 pumpa za podizanje pritiska vode nudi vam idealan pritisak u svim slavinama tokom cijelog dana - čak i kada se istovremeno tuširate, dok netko pere auto vani na dvorištu, a netko pere suđe u kuhinji.

Ključ idealnog pritiska vode: Pametna kontrola pumpe

SCALA2 ima već u sebi ugrađenu pametnu kontrolu rada pumpe, što znači da ona stalno kontrolira pritisak vode u svim slavinama. Ako ugrađeni senzor uoči bilo kakve nedosljednosti, odmah šalje poruku pumpi da poveća pritisak vode do razine koja je potrebna. Sve se to događa tako brzo da nećete ni primjetiti da je pritisak oslabio - vama je pritisak tople vode za vrijeme tuširanja i dalje isti. 

Kompaktna i tiha

U SCALA2 smo upakirali sve komponentne u jednu malu kompaktnu pumpu. Bez žica i vrlo mala idealna je za vašu kuću. Jedna od komponentni je super-tihi-motor za hlađenje koji čini SCALA2 jednim od najtiših uređaja na tržištu (svega 47dBA). Ima istu razine buke kao i zvuk moderne perilice suđa. 

 

Tehničke detalje i karakteristike SCALA2 možete pronaći ovdje

Zašto odabrati SCALA2?

  • Idealan pritisak vode: U svim slavinama - u svakom trenutku
  • Cijena: Kvalitetan proizvod koji si možete priuštiti
  • Niska razina buke: Tiha je kao moderna perilica za suđe
  • Kompaktan dizajn: Malih dimenzija, stane ispod sudopera 
  • Sve-u-jednom: Jednostavna montaža
  • Pouzdan rad: Testirano na kvalitetu, niski troškovi održavanja
grundfos_scala2_perfect-water-pressure_750x536_will-it-fit-my-home

Odgovara li SCALA2 meni?

  • Ima li vaša kuća 3 sprata ili manje?
  • Ima li vaša kuća 8 slavina ili manje?  

Ukoliko je vaš odogovor DA na oba pitanja, SCALA2 će Vam osigurati idealanpritisak vode u vašoj kući. 

Ako je vaš odgvor NE pogledajte naše ostale pumpe za podizanje pritiska ovdje