Europsko rukometno prvenstvo EHF 2018 za muškarce

Grundfos Handball

Grundfos je ponosni sponzor muškog rukometnog prvenstava EHF EUR 2018 u Hrvatskoj 

Grundfos je službeni sponzor Europskog rukometnog prvenstva za muškarce u organizaciji EHF-a koji će se održati u prvom mjesecu 2018. godine u Hrvatskoj. Kao vodeći svjetski proizvođač pumpnih rješenja, podjednako smo posvećeni učinku koji zadovoljava svjetske standarde kao i timskom radu, baš kao  i igrači na terenu. Naša namjera ja biti prvi u svemu što radimo. Još od 2005. godine sponzori smo rukometnih turnira na svjetskoj razini i radujemo se još jednom uspješnom turniru u Hrvatskoj. 

Men’s EHF EURO 2018

Grundfos i arene

Niko ne želi probleme s grijanjem, hlađenjem, pritiskom vode ili otpadnih voda za vrijeme rukometnih utakmica. Iz tog razloga je nekoliko od četiri spektakularne arene na Europskom rukometnom prvenstvu za muškarce 2018. u organizaciji EHF-a izabralo pumpna rješenja Grundfos, koja osiguravaju savršene uvjete za rukomet na svjetskoj razini.

Kada su arene pune uzbuđenih navijača, a pritisak na HVAC sisteme je na svom vrhuncu, Grundfos pumpe su na visini zadatka i pružaju pouzdano i energetski ekonomično grijanje, hlađenje, povišenje pririska  i transport otpadnih voda.

Impresivna Arena Zagreb predstavlja savršenu lokaciju za odlučujuće mečeve Europskog rukometnog prvenstva za muškarce. Ova Arena, koja je otvorena u 12. mjesecu 2008. godine, ima smještajni kapacitet od 16.000 gledatelja i predstavlja jednu od najmodernijih lokacija za održavanje sportskih i drugih događaja u Hrvatskoj. Financijski ekonomična tehnologija i zaštita sredine predstavljale su ključne faktore prilikom izbora pumpi za grijanje, klimatizaciju i protupožarne sisteme arene. Uz to, besprijekorna integracija s centralnim sistemom za nadzor zgrade također je bila od značaja.

Izvođač radova je izabrao kompletna Grundfos energetski učinkovita pumpna rješenja koju pruža jednostavna mreža pumpi koje su međusobno kompatibilne i jednostavne za održavanje. Sve glavne pumpe za grijanje i klimatizaciju su pod nadzorom putem sistema za kontrolu rada, a frekventni regulatori i kontrola brzine osiguravaju rad pumpi podešene za optimalan učinak. Riješenje obuhvaća 87 pumpi, uključujući jedinice  NKFTPED i MAGNA.

Grundfos Alpha3

Kompletan raspon pumpi za kućanstva 

Pouzdana pumpna rješenja su jednako važna i u vašem domu. Grundfos pumpe predstavljaju savršeno rješenje za sve primjene, od podruma do potkrovlja, u domovima s jednim ili dva kata, osiguravajući pouzdanu udobnost u vašem domu.

Mi smo tu da osiguramo grijanje, toplu vodu, hlađenje i pitku vodu kada god je to potrebno. Pomažemo vam da se riješite otpadnih voda. Pumpamo vodu iz vašeg podruma u slučaju poplave. Skupljamo kišnicu i zalijevamo vrt. U područjima gdje je pritisak vode nizak ili nestabilan, mi imamo sisteme za povišenje pritiska za savršenu opskrbu vodom.

Naši efikasni i  pametni sistemi automatski se usklađuju s aktualnim uvjetima. Pružamo svoje usluge širom svijeta. Grundfos ovlašteni trgovac je uvijek u vašoj blizini!  Saznajte više o Grundfos ALPHA3 ili SCALA2.

Men’s EHF EURO 2018

Vjerni ste navijač?
Pridružite nam se!

I vi volite rukomet kao i mi? Pratite službenu Facebook stranicu Europskog rukometnog prvenstva za muškarce u organizaciji EHF-a koju predstavlja Grundfos i pratite zajedno s nama rezultate i aktualnosti svih utakmica za vrijeme takmičenja. Na ovaj način možete uživati u spektakularnim golovima, obranama,  napadima i drugom zabavnom sadržaju.

Pridružite nam se na tribinama ili online dok se pripremamo za još jedan nevjerojatan prikaz timske igre na najvećem rukometnom natjecanju.

Radujemo se što ćemo podijeliti ovo nezaboravno iskustvo s vama!  

Facebook