Svjetsko rukometno prvenstvo za žene

Grundfos Handball

Grundfos je ponosni sponzor ženskog rukometnog svjetskog prvenstva u Njemačkoj 

Kao vodeći svjetski proizvođač pumpnih rješenja, podjednako smo posvećeni učinku koji zadovoljava svjetske standarde kao i timskom radu, baš kao i igrači na terenu. Naša namjera ja biti prvi u svemu što radimo. Još od 2005. godine sponzori smo rukometnih turnira na svjetskoj razini i radujemo se još jednom uspješnom turniru u Njemačkoj.

Women’s Handball World Championship

Grundfos i arene

Niko ne želi probleme s grijanjem, hlađenjem, pritiskom vode ili otpadnim vodama za vrijeme  rukometnih  utakmica. Iz tog razloga je nekoliko od šest spektakularnih arena na svjetskom rukometnom prvenstvu za žene u izabralo pumpna rješenja Grundfos, koja osiguravaju savršene uslove za rukomet na svjetskoj razini.

Kada su arene pune uzbuđenih navijača, a pritisak na HVAC sisteme je na svom vrhuncu, Grundfos pumpe su na visini zadatka i pružaju pouzdano i energetski ekonomično grijanje, hlađenje, povišenje pritiska  i transport otpadnih voda. 

Finale Svjetskog ženskog rukometnog prvenstva održat će se u najvećoj areni na turniru u Hamburgu, u Barclaycard Areni sa smještajnim kapacitetom od 13.000 mjesta. Otvorena je 2002 i nudi nekoliko funkcionalih prostorija s modernim uslovima kao što su video kocke ispod krova arene. 
Kada je za vrijeme utakmica grijanje upaljeno i mora raditi besprijekorono, moćan i pouzdan HVAC sistem je obvezan, a upravo Grundfos ima najbolja pumpna rješenja za isto. 

Grundfos Alpha3

Kompletan raspon pumpi za kućanstva

Pouzdana pumpna rješenja su jednako važna i u vašem domu. Grundfos pumpe predstavljaju savršeno  rješenje za sve primjene, od podruma do potkrovlja, u domovima s jednim ili dva kata, osiguravajući pouzdanu udobnost u vašem domu.

Mi smo tu da osiguramo grijanje, toplu vodu, hlađenje i pitku vodu kada god je to potrebno. Pomažemo vam da se riješite otpadnih voda. Pumpamo vodu iz vašeg podruma u slučaju poplave. Skupljamo kišnicu i zalijevamo vrt. U područjima gdje je pritisak vode nizak ili nestabilan, mi imamo ssisteme za
povišenje pritiska za savršenu opskrbu vodom. Naši efikasni i pametni sistemi automatski se usklađuju s aktualnim uvjetima.

Pružamo svoje usluge širom svijeta. Grundfos ovlašteni trgovac je uvijek u vašoj blizini!  Saznajte više o Grundfos ALPHA3 ili SCALA2.

Women’s Handball World Championship

Vjerni ste navijač?
Pridružite nam se! 

I vi volite rukomet kao i mi? Pratite Svjetsko rukometno prvenstvo za žene na službenoj Facebook stranici pod pokroviteljstvom Grundfosa i imat ćete uvid u rezultate i aktulanosti svih utakmica za vrijeme natjecanja.  Na ovaj način možete uživati u golovima, obranama, napadima i ostalom zabavnom sadržaju.

Pridružite nam se na tribinama ili nas pratite online dok se pripremamo za još jedan nevjerojatan prikaz timske igre na ovoj svjetskom natjecanju.
Radujemo se što ćemo podijeliti ovo nezaboravno iskustvo s vama!

Facebook