Proljetna kampanja 2019

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO ZA VAŠU KUĆU

Grundfos pumpe za podizanje pritiska i odvodnju dizajnirane su kako bi vašu kuću učinile još udobnijom, uz jednostavnu instalaciju i iznimno pouzdanu izvedbu. Kompletan asortiman nudi vrhunska rješenja za pumpanje vode za kuću i vrt - od vodoopskrbe do odvodnje otpadnih voda i recirkulacije tople vode, bez obzira trebate li sve-u-jednom uređaj, pouzdano rješenje za odvodnju ili pumpu za podzemne vode jednostavnu za instalaciju. Istražite naš interaktivni dom kako biste pronašli savršeno rješenje za svoj posao.

Spring 2019

ODABERITE UVIJEK PRAVILNO  

Odabir pravilne pumpe za podizanje pritiska i drenaže je vrlo lako. Pogledajte film kako naš vodič izgleda tj kako se služiti s njim, te koliko si možete olakšati svakodnevni posao.  

Kompletan vodič preuzmite ovdje ili u filmu ispod pogledajte kako odabrati pravilnu pumpu za podizanje pritiska ili drenažu.   

Pravilan odabir drenažnih pumpi

Pogledajte kratki film kako pravilno odabrati drenažnu pumpu koja odgovara vaših zahtjevima. Uz naše kratke vodiče imat ćete pravilnu informaciju za krajnjeg korisnika onda kada vam je potrebna.   

Grundfos SCALA2

Saznajte sve o "sve-u-jednom" uređaju za podizanje pritiska SCALA2 koji osigurava idealan pritisak vode u cijeloj kući na svim slavinama. Idealan je za objekte do 3 sprata i do 8 slavina.

Saznajte više