SOLOLIFT2

Prijavite se za newsletter
Iskoristite priliku da budete u toku s vijestima i događanjima iz Grundfosa. Prijavite se i mi ćemo Vam poslati naš newsletter.
Grundfos pretraživač proizvoda
Koristite pretraživač kako bi lakše pronašli potrebni porizvod.

 
 

Pregled

GRUNDFOS SOLOLIFT2 - Novi standardi pouzdanosti i čistoće

 Cjelokupno rješenje za Vaš dom...

POUZDAN I IZDRŽLJIV

Inspirian profesionalcima, dizajniran za profesionalce…

SOLOLIFT2 zadovoljava sve potrebe i zahtjeve kupaca. Kombinirajući inovaciju i moderni komfor, Grundfos SOLOLIFT2 serija nudi idealno rješenje za sve kućne instalacije, gdje god se nalazile.

SOLOLIFT2 je dizajniran za optimalne radne karakteristike, a snažan motor SOLOLIFT2 serije predstavlja specijalnu tehnologiju navoja i vratila. U kombinaciji s izdržljivim sjekačem od kaljenog čelika, serija kupcima nudi profesionalnu kvalitetu za konkurentnu cijenu. Kao dodatak dodanoj vrijednosti, sigurnosti i pouzdanosti, robustan dizajn SOLOLIFT2 čini idealno opremljenim za rješavanje izazova modernog komfora. Toaletni papir i slučajno odbačenih higijenski proizvodi više nisu problem zahvaljujući SOLOLIFT2 sjekaču koji radi s maksimalnom pouzdanošću, bez obzira na situaciju.

SOLOLIFT2 je najučinkovitiji precrpni uređaj s mehanizmom za usitnjavanje, čak i tamo gdje otpadna voda ne može odlaziti prirodnim padom.

SOLOLIFT2 nudi neovisnost o glavnoj odvodnoj cijevi. To daje slobodu postavljanja instalacija bilo gdje u kući.

ZAMJENA I SERVIS

SOLOLIFT2 je nastao vođen filozofijom „Jedna veličina za sve primjene“. Imamo seriju od samo pet modela koji pokrivaju sve primjene u vašem domu. Zahvaljujući pametnim ulaznim i izlaznim priključcima, zamjena nikada nije bila lakša.

SOLOLIFT2 servis je jednostavan i čist. Nema više prljavih ruku. Kada otvorite poklopac imate lak pristup čistim i suhim dijelovima. Odvijač je jedini alat koji trebate za uklanjane blokade.

SOLOLIFT2 TIPOVI

SOLOLFIT2 WC-1 je kompaktan automatski precrpni uređaj s 1 dodatnim ulaznim priključkom pogodnim za dizanje otpadne vode iz umivaonika i fekalija iz toaleta s horizontalnim izlazom. Snažan i profesionalan sjekač, čist i jednostavan servis, kompaktan…

SOLOLFIT2 WC-3 ima 3 dodatna ulazna priključka pogodna za dizanje otpadne vode u kućanstvu iz tuša, bidea, umivaonika i toaleta s horizontalnim izlazom.

Snažan i profesionalan sjekač, čist i jednostavan servis, kompaktan…

SOLOLFIT2 CWC-3 je pogodan za dizanje otpadne vode u kućanstvu iz tuša, bidea, umivaonika i toaleta koji je obješen na zid. Specijalno dizajniran za instalacije ugrađene u zid. Snažan i profesionalan sjekač, čist i jednostavan servis, instalacija ugrađena u zid…

SOLOLFIT2 C-3 je pogodan za dizanje sive otpadne vode do 90°C iz industrijskih veš mašina, mašina za suđe, kuhinjskih sudopera, kade, tuša, bidea i umivaonika.

Snažan s odabirom razine starta, čist i jednostavan servis, iznimno kompaktan…

SOLOLFIT2 D-2 je pogodan za dizanje sive otpadne vode iz tuša i umivaonika. D-2 je moguće instalirati ispod ili pokraj tuša ili umivaonika. Ultra kompaktan, čist i jednostavan servis, niska razina starta…

 

NAPOMENE ZA INSTALACIJU

SOLOLIFT2 zahtjeva minimalno ispiranje od 4 litra. Međutim, ukoliko je sadržaj čvrstih čestica viši ili se koriste priključne cijevi između pipe i ulaza spremnika (max. 150mm), preporučuje se minimalno 6 litara.

Kod instaliranja veš mašine koristite samo SOLOLIFT2 C-3. Osigurajte da postoji zračni otvor u cijevi montažom ispusta veš mašine ili umetanjem ispusnog crijeva veš mašine u cijev većeg promjera.

POPIS TRGOVINA  GDJE MOŽETE NAĆI SOLOLIFT2:

VOKEL d.o.o.

Vinjani bb, 88 240 Posušje

tel/fax: 039 639 199

www.vokel.com

HIDROINŽENJERING d.o.o.

Braće Ćuskića 17, 76 000 Brčko

tel/fax: 049 214 571

ECOS d.o.o.

Poslovni centar 96, 72 250 Vitez
tel: 030 717 784  fax: 030 714 302

www.ecos-vitez.com

ELEKTROKOVINA d.o.o.

Mile Budaka 118, 88 000 Mostar

tel: 036 333 277

fax: 036 319 012

www.elektrokovina.ba

ECONOMIC d.o.o.

Poslovni centar 96, 72 250 Vitez
tel: 030 718 318   fax: 030 713 748

www.economic.ba